Statsminister Kristersson ett hot mot Sveriges framtid

Av Jan Oberg

🇾đŸ‡Ș Statsminister Kristersson – menar du med detta att Ryssland kommer att anfalla Sverige inom kort? Om inte, var god förklara varför du talar pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet om det inte ska kunna uppfattas som förvirrat skrĂ€mselprat.
Anser du det för anstÀndigt att tala om den mycket breda majoritet för NATO-medlemsskap hos svenska folket nÀr bara 47% vid ansökningsbeslutet var för det Àven efter en ovÀrdigt ensidig pro-NATO mediebevakning och i praktiken ingen offentlig debatt?
Medmindre du tonar ned den manifesta hysterin o förklarar dig sÄ vi alla kan förstÄ vad du menar tillÄter Ätminstone jag mig att anse ditt sÀtt att leda landet för ett större hot mot Sveriges framtid Àn Putin nÄgonsin kommer att bli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: